TÓTH MIHÁLY
Az Illúzió Mesterei műsorvezetője 2018 óta. Az ország legrangosabb rendezvényeinek házigazdája, hangját több televízió műsorban és rádióreklámban is hallhattuk már.
HAJNÓCZY SOMA
A bűvészet világbajnoka. Nemrég megkapta Az év legkreatívabb bűvésze díját. A világ több mint 30 országában szórakoztatta már a nézőket tv showkban és gálaműsorokban. Az illúzió és humor műfajait ötvözve, egyedi stílust alakított ki, amely az egész világon híressé tette. Vadonatúj, még sosem látott műsorszámokkal készül az előadásra.
HOLCZ GÁBOR
A gondolatolvasás nagymestere, aki Las Vegastól Dél-Koreáig bűvölte már el a közönséget. A számos nemzeközi díjjal rendelkező előadóművész, nemzetközi színházi előadásokat és gálaműsorokat követően most itthon fogja a nézőket elkápráztatni!
DAVID BURLET (FR)
Humorával és ügyességével fogja elbűvölni a közönséget a nemzetközi tv show-k és fesztiválok sztárja, David Burlet Franciaországból.
MAXIM MAURICE (DE)
Látványos nagyszínpadi illúziókat mutat majd be Maxim Maurice partnernőivel Németországból.
PÁRKÁNYI KOLOS
A megható műsorszámok mestere, aki számos ország közönségét kápráztatta már el: fellépett az USA egyik legnívósabb bűvészkongresszusán a FFFF-en, szerepelt Katy Perry videóklipjében és rendszeresen lép fel norvég luxushajókon.
KELLE BOTOND
Különleges produkcióval készül Kelle Botond, többszörös magyar bűvész bajnok.