A FELLÉPŐK
Az Illúzió Mesterei nagyszabású gálaműsorban szereplő előadók nap mint nap nemzetközi tv showkban, rangos fesztiválokon és óceánjáró luxushajókon lépnek fel, és most újra készek arra, hogy a hazai közönséget is elvarázsolják.
HAJNÓCZY SOMA
A bűvészet világbajnoka. Nemrég megkapta Az év legkreatívabb bűvésze díját. A világ több mint 30 országában szórakoztatta már a nézőket tv showkban és gálaműsorokban. Az illúzió és humor műfajait ötvözve, egyedi stílust alakított ki, amely az egész világon híressé tette. Vadonatúj, még sosem látott műsorszámokkal készül az előadásra.
NAGY MOLNÁR DÁVID
A kézügyesség nagymestere, aki világbajnoki ezüstérmes, díjnyertes műsorát fogja bemutatni az előadáson.
BADÁR TAMÁS
Az egyik legtehetségesebb fiatal hazai bűvész, aki egyedi trükkjeivel számos rangos külföldi versenyen ért már el sikereket, mostanában pedig az egész országot nyűgözi le a tv képernyőkön.
TOPAS
Bűvész világbajnok Németországból, a nagyszínpadi illúziók mestere. Egyedülálló illúziói a legrangosabb külföldi fesztiválok és nemzetközi tv showk után először lesznek láthatóak Budapesten!
PÁRKÁNYI KOLOS
A megható műsorszámok mestere, aki számos ország közönségét kápráztatta már el: fellépett az USA egyik legnívósabb bűvészkongresszusán a FFFF-en, szerepelt Katy Perry videóklipjében és rendszeresen lép fel norvég luxushajókon.